VIŠE INFORMACIJA

Automatizovana autokozmetika

Spoljna premium autokozmetika za 8 minuta

Od čega se sastoji spoljno čišćenje jedne Olee + jednog zaposlenog?

Olea Robot će obaviti teži deo posla i ubrzati proces čišćenja, kako bi radnik u autoperionici sa krpom od mikrovlakana ili sunđerom trebao samo da očisti teško pristupačne delove.

Da li bi bilo isplativo automatizovati tvoju autokozmetiku?

U čemu se ogleda prednost tehnologije Olea autoperionice i zašto je isplativo automatizovati procese u autoperionici, auto kozmetici?

KAPACITET

Koji je sadašnji kapacitet tvoje autoperionice? Koliko automobila na sat?

Olea Tehnologija + jedan zaposleni = 7-8 kompletnih i perfektnih autokozmetičkih spoljnih pranja sa sledećim izvršenim procesima: uklanjanje nečistoća, odstranjivanje tragova insekata, površinsko pranje šamponom, voskiranje, sušenje.

RADNA SNAGA

Koliko ljudi zapošljavaš, kako bi tvoja autoperionica na sat spolja očistila 7-8 automobila?

Uz Olea Tehnologiju + jednog zaposlenog 7-8 automobila se može očistiti na sat, od čega je ljudska snaga potrebna samo za čišćenje osetljivijih delova i oduzima svega 2-3 minuta po vozilu.

UTROŠAK HEMIKALIJA

U kojoj meri možeš planirati utrošak hemikalija po jednom vozilu?

Olea tehnologija po autu koristi prethodno datu, unapred isprogramiranu količinu sredstava za čišćenje, zatim ista sredstva primenjuje na autu u unapred zadato vreme, pri čemu računa i periode delovanja sredstava za čišćenje, kako bi dobio savršene rezultate i to na prethodno isplaniran način.

VREME

Koliko vremena ti je potrebno za spoljno čišćenje jednog automobila?

Uz primenu Olea tehnologije Olea automat može da očisti jedan auto za svega 4 minuta, a ukoliko bi hteo savršeno autokozmetičko čišćenje onda za garantovanih 7 minuta iz tvoje perionice može izaći perfektno čist i suv auto!

TROŠAK

Koliki ti je trošak jednog spoljnog pranja?

Sa Olea tehnologijom, uz korišćenje hemikalija na automatski način i u tačno određeno vreme, režijski troškovi pranja se mogu planirati i tačno izračunati, te na taj način autoperionica koja primenjuje Olea tehnologiju postaje profitabilno odeljenje kompanije.

PROFIT

Autoperionica ti radi sa profitom?

Sa Olea  tehnologijom, tvoja autoperionica garantovano može biti profitabilna, jer se njen rad može planirati, jer je za njeno funkcionisanje potrebno manje ljudske snage i jer po mogućnosti može raditi čak i na samouslužni način.

  • smanjenje troškova za minimum 10 miliona forinti godišnje
  • smanjenje utroška materijala za čak 40%
  • minimum petostruki rast kapaciteta

Na godišnjem nivou samo preraspoređivanje ili smanjenje radne snage može dovesti do uštede od skoro 10 miliona forinti, tako da već sa tim povrat  same tehnologije uz automatizaciju za 2,5 godine je više nego realan cilj.

Uz to Olea beskontaktna tehnologija uz smanjenu potrošnju hemikalija za prosečnih 40%  i povećanje kapaciteta ti daje šansu da ostvariš i do 5x više poslovnih prihoda.

Na ovaj način je povrat investicije u roku od maksimum 2 godine zagarantovan!

UTROŠAK HEMIKALIJA

Procesi čišćenja se mogu podesiti za svaki automobil posebno ili unapred isprogramirati za sve automobile.

Najveća prednost robotizovane autoperionice jeste u tome što je moguće unapred podesiti trajanje pranja, utrošak hemikalija/vode i to uz angažovanje sve manje radne snage pri pranju, a da uz to rezultat autokozmetičke aktivnosti bude visoko kvalitetan.

1 zaposleni + Olea robot=7-8 auta/sat (kapacitet spoljnog pranja automobila)

PROCESI

Mogućnost programiranja procesa pranja, proširen kapacitet sa nižim režijskim troškovima!

Čišćenje se može obaviti potpuno automatski uz pomoć programa

NOVA TEHNOLOGIJA
NA POLJU SAMOUSLUŽNIH AUTOPERIONICA

Svoje režijske troškove možemo smanjiti već tako što ćemo procese pranja ubrzati uz primenu jednog Olea beskontaktnog robota, koji sam po sebi uvodi revolucionarne promene na polju tehnologije autoperionica, autokozmetika.

Izračunajmo zajedno da li ti se isplati da automatizuješ svoju autoperionicu!

Izračunaćemo koliko ćeš smanjiti svoje mesečne troškove i koji rast kapaciteta ćeš postići ukoliko u svoje procese rada implementiraš Olea robot!